
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de emperador en dados de 3 cm (sin piel ni espinas)
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 150 g de vinagre
- 100 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina de trigo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 740 kcal / 3096 kJ
- Protein
- 39.4 g
- Tuk
- 121.7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Sodík
- 541.2 mg
Alternativní recepty
Soldaditos de Pavía
1hod. 10min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Calamares a la americana
50min
Filetes rusos
1hod. 10min
Bacalao dorado
25min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8hod. 15min
Papas arrugadas con carajacas y mojo picón
25hod.
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min
Mojo picón
5min
Migas con pimientos de Padrón
30min
Salsa brava
10min