Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1-2 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (1-2 cm)
- 200 g de cebolla en octavos
- 750 g de vino tinto
- 10 - 12 dientes de ajo pelados
- 2 hojas de laurel secas
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos enteros
- 1 palo de canela
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1551 kJ / 37 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 godz. 30 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2sa 50 dk
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2 Std.
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8h 45min