Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1-2 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (1-2 cm)
- 200 g de cebolla en octavos
- 750 g de vino tinto
- 10 - 12 dientes de ajo pelados
- 2 hojas de laurel secas
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos enteros
- 1 palo de canela
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1551 kJ / 37 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Conejo con romesco y piñones
55min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Conejo al ajillo con setas
40min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 godz. 5 min