Rabo de ternera con salsa de chocolate

Rabo de ternera con salsa de chocolate

3.6 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 27hod.
6 raciones

Suroviny

  • 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
  • 200 g de zanahoria en rodajas (1-2 cm)
  • 100 g de puerro en rodajas (1-2 cm)
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 750 g de vino tinto
  • 10 - 12 dientes de ajo pelados
  • 2 hojas de laurel secas
  • 10 granos de pimienta negra
  • 3 clavos enteros
  • 1 palo de canela
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 1 cucharadita de sal
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.5 g
Kalorie 1551 kJ / 37 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...