Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Jamón fresco asado con salsa agridulce
1 Std. 20 Min
Albóndigas en salsa española
55min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 Std.
Salmorejo
10min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min