
Kompatibilní verze
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 185 kcal / 776 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo en pepitoria
45min
Albóndigas en salsa española
55min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Lasaña boloñesa
2hod. 30min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15min
Canelón de jamón ibérico
6hod.
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1hod.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1hod. 5min
Salmorejo
10min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min
Salsa a la pimienta
20min