![Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0A0CE68D-D213-47C1-A990-E90D4F5DEE1B/Derivates/d69a7213-64bc-4bcb-8c29-87290dfa62d6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Canelón de jamón ibérico
6 Std.
Salsa Chorón (Espesar)
20 min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 Std.
Brochetas de emperador al jengibre
50 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 min
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1h 30min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min