Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos duros
- 250 g de agua
- 24 huevos de codorniz
Bechamel
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 80 g de harina de trigo
- 400 g de leche
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de sal
Rebozado y fritura
- 100 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 470 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 121.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulas al estilo tradicional
25 Min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 Min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Salsa brava
10 Min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Salsa cóctel
5 Min
Mousse tres chocolates
3hod. 15min
Carabineros a la sal
20 min
Lacón con cachelos
30 Min
Salsa de queso azul
10 Min
Patatas con salsa de cabrales
50 Min
Pan rallado
5 Min