Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de helado de vainilla
- 8 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 250 g de azúcar
- ½ vaina de vainilla cortada en trozos
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de cacao puro en polvo
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de leche
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2965 kJ / 709 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Tarta Dobos
2óra 40p
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1u. 20min
Cóctel pasión para dos
5 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3 Std. 30 Min
Coronel
5 min
Postre red velvet para dos
35min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Merengue con agua
15 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
1u. 20min