Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de helado de vainilla
- 8 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 250 g de azúcar
- ½ vaina de vainilla cortada en trozos
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de cacao puro en polvo
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de leche
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2965 kJ / 709 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Helado de caramelo
4 Std. 20 Min
Helado de leche con aroma de anís
7h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Helado de cheesecake
4h 25min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Macarons de chocolate
2 Std. 30 Min
Chocolate vienés
20min
Gofres de sartén
45min
Helado de chocolate
12 Std.