Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de sucre en poudre
- ⅓ gousse de vanille
- 400 g de lait entier frais
- 200 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 464 kJ / 110 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Pesto au basilic XXL
15 min
Glace à la noisette
5h 20min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace stracciatella
12 godz.
Sorbet au limoncello
3 Std. 10 Min
Glace au café
12 godz.
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Glace à la pistache
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.