Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Ananas au sirop de coriandre
2 godz. 45 min
Mousse aux fruits de la Passion
4 Std. 40 Min
Mousse fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Crème vanille aux fruits exotiques
2 godz. 15 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min