Fondue suisse moitié-moitié

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 400 g de gruyère coupé en dés
  • 400 g de vacherin fribourgeois coupé en dés
  • 15 g de fécule de maïs
  • 200 g de vin blanc sec
  • 150 g d'eau
  • 1 gousse d'ail
  • du poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de kirsch (volitelně)
  • 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 42 g
Kalorie 3494 kJ / 834 kcal
Tuk 42 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...