Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte flambée au lard
40min
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 min
Knöpfli
50min
Fondue savoyarde
25 min
Risotto au vin rouge
45min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Fondue savoyarde
15min