Fondue suisse moitié-moitié
TM6 TM5

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g de gruyère, coupé en dés
  • 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
  • 15 g de fécule de maïs
  • 200 g de vin blanc sec
  • 150 g d'eau
  • 1 gousse d'ail
  • du poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de kirsch (volitelně)
  • 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3494 kJ / 834 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
68 g
Tuk
42 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty