Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croûtes aux champignons
1h 10 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1u.
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Fondue savoyarde à la tomate
30 min
Tarte flambée au lard
40min
Fondue au fromage
20min
Sauce bordelaise
45min
Sauce tartare
10 Min
Fondue savoyarde
25 min
Spätzles aux girolles
50min