Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (volitelně)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondue savoyarde
25min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Salade de cervelas au fromage
10min
Fondue savoyarde à la tomate
30 Min
Fondue savoyarde
15min
Fondue au fromage
20min
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1 godz. 40 min