
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de gruyère coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (volitelně)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 834 kcal / 3494 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Gaspacho aux petits légumes
20min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1h
Fondue savoyarde
25min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Vin chaud aux agrumes
12h 25min
Fondue au fromage
20min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Croûtes aux champignons
1h 10min
Tarte flambée au lard
40min
Œuf poché sauce meurette
1h