Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
La confiture de rhubarbes
- 300 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- 180 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 30 g d'eau
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 jaune d'œuf battu
- 50 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.6 kJ / 548.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 85.9 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 209 mg
Alternativní recepty
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Briochettes en éventail
3h 35min
Cookies aux chocolat et canneberges
55min
Gelée de fraise
1h 25 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Gâteau battu
3h
Brioches à la confiture de prunes
2h 20 min
Brioche parisienne
24 Std.
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min