Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
La confiture de rhubarbes
- 300 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- 180 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 30 g d'eau
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 jaune d'œuf battu
- 50 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.6 kJ / 548.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 85.9 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 209 mg
Alternativní recepty
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Kringle (Estonie)
2h 40min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Brioche espagnole
2h 45min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 godz. 15 min
Streusel
2 godz.
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Kougelhopf
2h 55min
Kouglof
3h 20 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min