Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde
- 300 g de tomates verdes en trozos
- 30 g de chile jalapeño fresco (en trozos, sin semillas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
Carnitas de atún
- 200 g de cebolla en trozos
- 550 g de atún fresco sin piel ni espinas, en dados de 3 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de mejorana seca
- 20 g de zumo de naranja
-
8
tortillas de maíz (volitelně)
nebo 8 tortillas de trigo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1253 kJ / 299 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas
50 Min
Flautas ahogadas
1 Std.
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Enchiladas con salsa cremosa de jalapeño
50 Min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1 Std. 10 Min
Salsa de chipotle y cacahuate
10 Min
Tacos al pastor
1 Std. 10 Min
Tacos al pastor chilangos
40 min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Molcajete con salsa de chilhuacle
30 min
Tamales sonorenses
2 Std.
Panuchos de cochinita pibil
35 min