Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 105 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Ensalada César
10min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Filete a la pimienta
20min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Salsa Bernesa TM6
20min
Sal roja
5min
Bisque de langosta
45min
Pappardelle al limón
45min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Ensalada César con chipotle
30min