Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 105 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Pollo teriyaki
30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2j 15 menit
Filete a la pimienta
20min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Rendang de res
2h 30 min
Ensalada César
10min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Salsa Bernesa TM6
20min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min