![New York con salsa bernesa New York con salsa bernesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4A4611C-BA07-4540-8232-89C8A45A3C51/Derivates/0F721D4F-DA35-44C3-9E59-6532F9D58250.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 105 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Ensalada César con chipotle
30 min
Filete a la pimienta
20 min
Ensalada César
10min
Filete Wellington
2h 10min
Ravioles a la napolitana
50 dk
Salsa Bernesa TM6
20 min
Pappardelle al limón
45 dk
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Bisque de camarón
25 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min