Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 100 g de caldo de res
- 250 g de leche
- 2 tomates verdes
- 150 g de agua
- 100 g de cebolla, en trozos y asada
- 9 dientes de ajo, 6 asados y 3 pelados
- 4 chiles pasilla, desvenados
- 1 chile chipotle, seco, desvenado
- 2 chiles guajillo, desvenados
- 1 rama de cilantro
- 30 g de aceite vegetal
- 2 - 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 30 g de crema (35% grasa)
- 50 g de aceite de oliva
- 36 de camarones medianos crudos, sin cáscara, desvenados y conservando la cola
- arroz blanco, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9597 kJ / 2285 kcal
- Protein
- 174 g
- Sacharidy
- 148 g
- Tuk
- 113 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 6070 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado a la diabla
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Camarones estilo Hunan
20 min
Carne en su jugo
35 min
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Camarones saganaki con queso feta
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Camarones al ajillo
25 min