Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 100 g de caldo de res
- 250 g de leche
- 2 tomates verdes
- 150 g de agua
- 100 g de cebolla, en trozos y asada
- 9 dientes de ajo, 6 asados y 3 pelados
- 4 chiles pasilla, desvenados
- 1 chile chipotle, seco, desvenado
- 2 chiles guajillo, desvenados
- 1 rama de cilantro
- 30 g de aceite vegetal
- 2 - 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 30 g de crema (35% grasa)
- 50 g de aceite de oliva
- 36 de camarones medianos crudos, sin cáscara, desvenados y conservando la cola
- arroz blanco, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9597 kJ / 2285 kcal
- Protein
- 174 g
- Sacharidy
- 148 g
- Tuk
- 113 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 6070 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Carne en su jugo
35 Min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Pescado a la diabla
30 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.