Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g farinha de milho branca
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 200 g carne de vaca p/ cozer cortada em pedaços
- 75 g presunto cortado em pedaços
- 80 g chouriço cortado em pedaços
- 1 perna de frango s/ pele
- 200 g ossos de suã cortados em pedaços
- 100 g entremeada
- 500 g sangue de porco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de piripíri
- ½ c. chá de cominhos em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1782.9 kJ / 426.1 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 862.3 mg
Alternativní recepty
Formigos
35min
Pataniscas de bacalhau
50min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Arroz de cabidela
50min
Arroz de marisco
45 min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1 Std. 50 Min
Aletria de cortar à faca
35min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 min
Rabanadas
55min
Bola de carne
1 Std. 20 Min
Francesinha
1h