Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pork mince, broken in pieces
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- 3 garlic cloves
- 5 g vegetable oil
- 600 g silken tofu, diced (2-3 cm)
- 5 g sesame oil
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 - 2 Tbsp chilli broad bean paste, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, sliced (3 mm), for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Cream of Lotus
40 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Chai Buey
1h 45 min
Yam Rice
45 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Mapo tofu
15 Min