Zařízení & příslušenství
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tuk
8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese new year
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Mapo tofu
15min.
Tamarind Pork Curry
35min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1hod. 35min.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min.
Prawn and Miso Noodle Soup
20min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min.
Rice Wine Chicken
30min.