Zařízení & příslušenství
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tuk
8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese new year
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mapo tofu
15min.
Steamed Oyster Mushrooms
25min.
Beef Noodle Pho
45min.
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1hod.
Braised Chicken with Chestnuts
40min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Steamed Tofu
30min.
Chinese Noodles with Vegetables
35min.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min.
Miso Soup with Vegetables
30min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Taiwanese three cup chicken
20min.