Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pork mince, broken in pieces
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- 3 garlic cloves
- 5 g vegetable oil
- 600 g silken tofu, diced (2-3 cm)
- 5 g sesame oil
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 - 2 Tbsp chilli broad bean paste, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, sliced (3 mm), for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Yasai Yaki
25 min
Mapo tofu
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Tofu stew
30 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Miso Soup with Vegetables
30 min