Zařízení & příslušenství
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (volitelně)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min.
Steamed Garlic Prawns
30min.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min.
Squid with Ginger and Soy
40min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Prawn Chow Mein
45min.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min.
Shrimp Yakisoba
35min.
Braised Pork and Egg with Rice
45min.
Braised Yee Mee
30min.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1hod. 15min.