Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
TM5 TM6

Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce

3.7 (31 hodnocení)

Suroviny

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
  • water, warm, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g vegetable oil
  • ½ tsp salt (volitelně)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    nebo 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 g flat green beans
  • 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1832 kJ / 438 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
66 g
Tuk
11 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty