
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (volitelně)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
nebo 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 438 kcal / 1832 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Braised Chicken with Mushroom
1hod. 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1hod. 15min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Mapo tofu
15min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Braised pork belly
55min