Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g water
- 300 g short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (volitelně)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)
-
300
g fresh clams, shells scrubbed
nebo 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
nebo 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste (see tip)
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cubed (1.5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Pork Trotter Jelly
8h
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Fish stock
35min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Sicilian Salad
30 min
Monkfish and prawn soup
1h
Avocado and Banana Ice Cream
6 Std. 15 Min