Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Blumenkohl Buffalo Style
1 Std.
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 Std. 10 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Butterteigbällchen mit roter Bohnenfüllung (红豆酥)
10 Std. 30 Min
Dhokla
30min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 Std.
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 Std. 40 Min
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 Std. 30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Rote Bete Tikki
1 Std.