Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1u.
Falafel mit Gurkendip
9 godz. 40 min
Kale-Chips
40min
Dhal
40min
Paneer
6 Std. 30 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Tarka Dal
9h 5min
Pudla mit Spinat und Paneer
1u.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Dal Tadka
30 min
Indische Linsensuppe
45min