Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1h 10min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Orientalischer Blumenkohl-Snack
2h 45min
Rote Bete Tikki
1h
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Auberginenpüree
1h 30min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1h 40min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min