Fenchel-Pakora
TM6 TM5

Fenchel-Pakora

4.2 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
  • ½ TL Backpulver
  • 1 geh. TL Salz
  • 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
  • 1 TL Kurkuma
  • ½ TL Schwarzkümmel-Samen
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 180 g Wasser
  • 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
  • Mehl zum Wenden
  • Sonnenblumenöl zum Frittieren

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
808 kJ / 193 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
18 g
Tuk
10 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty