Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Beluga Linsen, getrocknet
- 4 Scheiben Toastbrot, gewürfelt (1 cm)
- 50 g Walnusshälften
- Butter zum Braten
- ½ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Rucola
- 30 g Apfelessig
- 20 g Honig
- 30 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2564 kJ / 614 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 12.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min.
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Quinoa-Tabouleh
40min