猪肝豌豆苗汤

猪肝豌豆苗汤

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肝 切薄片后用凉水冲洗干净
    150 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 料酒
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 豌豆苗
    50 克
  • 麻油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.8 g
Kalorie 581.5 kJ / 139 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 20.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...