Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 490 gramů mléka
- 200 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus podle chuti
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, na kostky
- 20 gramů oleje, plus na smažení
-
200
gramů lesních hub, čerstvých
nebo 200 gramů žampiónů - mletý kmín, podle chuti
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 20 kusů
- Kalorie
- 7447 kJ / 1773 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 181 g
- Tuk
- 84 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Cuketové bábovičky
50 min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 godz. 5 min
Cukety plněné krůtím masem
1 Std. 10 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Španělská bramborová omeleta
40 Min
Krémová polévka z rukoly
30 min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 Std. 20 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.