Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
nebo 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Protein
- 7.33 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 5.43 g
- Vláknina
- 1.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40 min
Špenátové špecle se sýrem
20 min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Špenátová polévka se smetanou
40 min