Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
nebo 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Protein
- 7.33 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 5.43 g
- Vláknina
- 1.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 Std.
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Avokádová krémová polévka
15min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Zelňačka
25 Min