
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty kuřecí, domácí
nebo 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 115 kcal / 482 kJ
- Protein
- 7.33 g
- Tuk
- 5.43 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Vláknina
- 1.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drožďová polévka s pórkem
40min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Křenová polévka s bramborami
30min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Hrstková polévka
10h 40min
Mrkvová krémová polévka
30min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Květáková polévka s krutony
30min
Hrachová krémová polévka
25min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min