Zařízení & příslušenství
Rybí kuličky v křenové omáčce
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
4 kusy rohlíků na kousky
-
100 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
5 snítek čerstvé petržele
-
400 gramů tresky na kousky
-
1 vejce
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
250 gramů zeleniny polévkové, např. celer, petržel, mrkev atd., na kousky
-
600 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
-
600 gramů brambor na čtvrtky
-
4 kusy černého pepře, celého
-
3 kusy nového koření
-
2 kusy bobkového listu, sušeného
-
200 gramů zakysané smetany
-
50 gramů čerstvého křenu na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
28.7 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
53.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hříbkové ragú s houskovými noky
1hod.
Polévka oranžová z dýně
35min.
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Makový závin
1hod. 50min.
Křenová polévka s bramborami
30min.