Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy rohlíků, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 5 snítek čerstvé petržele
- 400 gramů tresky, na kousky
- 1 vejce
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů zeleniny, polévkové, např. celer, petržel, mrkev atd., na kousky
- 600 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 600 gramů brambor, na čtvrtky
- 4 kusy černého pepře, celého
- 3 kusy nového koření
- 2 kusy bobkového listu, sušeného
- 200 gramů zakysané smetany
- 50 gramů čerstvého křenu, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketový krém s rybími plátky
40 Min
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
Žádné hodnocení
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Rybí polévka s pórkem
35min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Lišková polévka
1u. 40min