Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů čedaru
- 1 vejce
- 60 gramů másla, změklého
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 320 gramů černého piva
- 280 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce cukru
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 814 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátový koláč
30min
Hruškový koláč
1 Std.
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 Min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 Min
Kávový krém
Pas d’évaluation
Farfalle v italských barvách
30min
Rumová kolečka
45 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Stočený mandlový věnec
2h 20min
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1 Std.
Muffiny s hruškami
55 min