Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, (kudrnka, petrželka, řeřicha)
- 100 gramů bílého jogurtu
- 10 gramů olivového oleje
- 100 gramů majonézy
- 1 čajová lžička cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádová majonéza
15 Min
Jogurtový dresink
5 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Pivní tyčinky se semínky
30 Min
Pomerančové palačinky
30 Min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Olivový chléb
3 Std. 50 Min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 Min