Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vepřového masa, bez kosti, na nudličky (např. vepřové kýty)
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce worcesterové omáčky
- 100 gramů nakládaných okurek
- 120 gramů cibule, napůl
- 40 gramů oleje
- 1 červená paprika, na proužky
- 300 gramů sterilovaného leča
- 1 čajová lžička chilli pasty
- 50 gramů kečupu, ostrého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 470 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Novoroční bramborový guláš
1 Std. 5 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Frankfurtská polévka
30min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Gulášová polévka
1 Std. 5 Min