
Zařízení & příslušenství
Katův šleh
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vepřového masa, bez kosti na nudličky (např. vepřové kýty)
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
2 polévkové lžíce worcesterové omáčky
-
100 gramů nakládaných okurek
-
120 gramů cibule napůl
-
40 gramů oleje
-
1 červená paprika na proužky
-
300 gramů sterilovaného leča
-
1 čajová lžička chilli pasty
-
50 gramů kečupu ostrého
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
470 kcal /
1973.5 kJ
Protein
29.2 g
Tuk
33.8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Sekaná s bramborami
1hod.
Bramborový guláš s párkem
40min