Zařízení & příslušenství
Gulášová polévka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů hovězího masa, bez kosti předního, na kousky
-
50 gramů cibule napůl
-
20 gramů česneku
-
10 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce červené papriky
-
1000 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička kmínu, mletého
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička majoránky, sušené
-
2 polévkové lžíce hladké mouky rozmíchané v trošce studené vody
-
250 gramů brambor na kostky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1hod. 35min.
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1hod.
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min.
Frankfurtská polévka
30min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1hod. 10min.
Katův šleh
35min.
Zelňačka
25min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Česneková polévka
20min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.