Zařízení & příslušenství
Gulášová polévka
Příprava 15min
Celkový 1hod. 5min
4 porce
Suroviny
-
hovězího masa, bez kosti předního, na kousky200 gramů
-
cibule napůl50 gramů
-
česneku20 gramů
-
oleje10 gramů
-
červené papriky2 polévkové lžíce
-
vody1000 gramů
-
hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
kmínu, mletého1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého1 čajová lžička
-
soli1 čajová lžička
-
majoránky, sušené1 čajová lžička
-
hladké mouky rozmíchané v trošce studené vody2 polévkové lžíce
-
brambor na kostky250 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
246 kcal /
1029 kJ
Protein
12 g
Tuk
13.2 g
Sacharidy
20.1 g
Vláknina
2.8 g