Zařízení & příslušenství
Gulášová polévka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů hovězího masa, bez kosti předního, na kousky
-
50 gramů cibule napůl
-
20 gramů česneku
-
10 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce červené papriky
-
1000 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička kmínu, mletého
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička majoránky, sušené
-
2 polévkové lžíce hladké mouky rozmíchané v trošce studené vody
-
250 gramů brambor na kostky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Česneková polévka
20min.
Frankfurtská polévka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Bramboráky
45min.
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min.
Vepřenky
25min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Katův šleh
35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Zelňačka
25min.