Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů hovězího masa, bez kosti, předního, na kousky
- 50 gramů cibule, napůl
- 20 gramů česneku
- 10 gramů oleje
- 2 polévkové lžíce červené papriky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 2 polévkové lžíce hladké mouky, rozmíchané v trošce studené vody
- 250 gramů brambor, na kostky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Vepřenky
25 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10 min
Frankfurtská polévka
30 min
Katův šleh
35 min
Čočková polévka
1 Std. 35 Min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Česneková polévka
20min
Zelňačka
25 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.