Žampiónová krémová polévka

Žampiónová krémová polévka

4.6 242 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce

Suroviny

  • 400 gramů žampiónů napůl nebo na čtvrtiny
  • 500 - 600 gramů vody
  • 200 gramů mléka
  • 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 50 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů smetany
  • 4 snítky čerstvé petržele pouze listy
  • 40 gramů čerstvého sýru (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 6.7 g
Kalorie 550.3 kJ / 131.5 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 4.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...