Zařízení & příslušenství
Žampiónová krémová polévka
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů žampiónů napůl nebo na čtvrtiny
-
500 - 600 gramů vody
-
200 gramů mléka
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů smetany
-
4 snítky čerstvé petržele pouze listy
-
40 gramů čerstvého sýru (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.7 g
Kalorie
550.3 kJ /
131.5 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Špenátová polévka se smetanou
40min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Cuketová krémová polévka
25min.
Kulajda
40min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Krémová květáková polévka
30min.
Pórkový krém
40min.
Špenátová polévka s vejci
35min.