Zařízení & příslušenství
Žampiónová krémová polévka
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů žampiónů napůl nebo na čtvrtiny
-
500 - 600 gramů vody
-
200 gramů mléka
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů smetany
-
4 snítky čerstvé petržele pouze listy
-
40 gramů čerstvého sýru (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.7 g
Kalorie
550.3 kJ /
131.5 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Špenátová polévka s vejci
35min.
Krémová květáková polévka
30min.
Špenátová polévka se smetanou
40min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Pórkový krém
40min.
Cuketová krémová polévka
25min.
Hrachová krémová polévka
25min.