Zařízení & příslušenství
清炒四季豆
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
蒜瓣 无需剥皮1 个
-
食油10 克
-
新鲜四季豆 对角切开300 克
-
红萝卜 切成薄片50 克
-
酱青 适量调味15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
157 mg
Protein
15 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
19 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲人的家常菜
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní