Zařízení & příslušenství
鲫鱼赤豆汤
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
红豆 至少浸泡12小时后沥干水分100 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
大葱 切段20 克
-
姜 切片10 克
-
鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段1 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.7 g
Kalorie
134 kJ /
32 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína