鲫鱼赤豆汤
TM5 TM6

鲫鱼赤豆汤

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 100 克 红豆 ,至少浸泡12小时后沥干水分
  • 1200 克 水
  • 20 克 油
  • 20 克 大葱 ,切段
  • 10 克 姜 ,切片
  • 1 条 鲫鱼 ,约400克,去除内脏洗净擦干,切三段

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
134 kJ / 32 kcal
Protein
4.7 g
Sacharidy
1.5 g
Tuk
0.8 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty