鲫鱼赤豆汤

鲫鱼赤豆汤

4.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 红豆 至少浸泡12小时后沥干水分
    100 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段
    1 条

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.7 g
Kalorie 134 kJ / 32 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...