豆腐泥鳅汤

豆腐泥鳅汤

4.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 泥鳅 去除内脏,洗净
    6 条
  • 20 克
  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 1000 克
  • 新鲜黑木耳
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 嫩豆腐 切块
    300 克
  • 香菜 适量,切段,装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.3 g
Kalorie 687.2 kJ / 164.2 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...