Zařízení & příslušenství
豆腐泥鳅汤
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
泥鳅 去除内脏,洗净6 条
-
油20 克
-
葱10 克
-
姜 切片5 克
-
水1000 克
-
新鲜黑木耳30 克
-
料酒20 克
-
白醋1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
嫩豆腐 切块300 克
-
香菜 适量,切段,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.3 g
Kalorie
687.2 kJ /
164.2 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína