
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kcal / 2380 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 665 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Spongade della Val Camonica
5hod.
Pandolce genovese
1hod. 30min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Crema di Cogne
15min
Brandacujun
45min
Antipasto piemontese
25min
Panissa
45min
Amor polenta
1hod. 5min
Semolino dolce
1hod.
Torta sbrisolona
55min