Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2380 kJ / 569 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 665 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandacujun
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Minestra di castagne
1h 40min
Pan meino (Pan de mej)
50min
Biscotti di Basilea
1h 50min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Biscotti di mais
40min
Pandolce genovese
1h 30 min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Torcetti al burro veloci
1u.
Bonèt
2u.