Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2380 kJ / 569 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 665 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coppia ferrarese
1 Std.
Mini tart tatin
3 Std.
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4h 30min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Focaccia al formaggio
55 min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Buridda alla ligure
55 min
Brandacujun
45min
Panissa
45min