Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2045 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti al profumo di arancio
2h
Frittelle di prugne
9 Std.
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 min
Pere sciroppate
721h 20min
Torta di zucchine
1j 55 menit
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Strudel viennese scomposto
2h 5min
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1h
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Veneziane
2u. 40min
Strudel di mele
1h 35 min