
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 489 kcal / 2045 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia dolce alle mele
1hod. 45min
Scarpinasc
9hod. 30min
Budino al caffè e arancia
1hod. 55min
Crostata alle mele
1hod.
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1hod. 30min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1hod. 45min
Strudel viennese scomposto
2hod. 5min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2hod. 30min
Crostata di zucca all'amaretto
3hod. 45min
Crostata di pere
1hod. 40min
Biscotti croccanti alle mandorle
1hod. 15min
Torta arance rosse e miele
1hod. 30min