Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2045 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Zelten
2h 55 min
Crespelle al riso farcite
2 godz. 50 min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4 godz. 30 min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Strudel viennese scomposto
2 Std. 5 Min
Torta degli addobbi
1h 25min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Torta di zucchine
1h 55 min
Strudel di mele
1 godz. 35 min