
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 150 kcal / 628 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane al latte
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Panini venostani
3hod.
Pane barese
6hod. 15min
Ciriola romana
10hod. 50min
Focaccia tirolese
3hod. 30min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min