Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane al latte
2u. 20min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2u. 30min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane al lardo e timo
4h 50min
Corona bordolese
5h 20min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3 Std.
Panini venostani
3 Std.
Fougasse
12h 50 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Filone saporito
5h 20min