Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
nebo ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30 min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Keine Bewertungen
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min
Buharda pişmiş köfteler
30min