Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 20 castagne incise
- 30 g di pane raffermo
- latte q.b. per ammollare
- 1 faraona pulita (1 kg)
- 1 limone a metà
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano (2-3 cm)
- 6 foglie di prezzemolo, lavate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado di carne o vegetale
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di miele
- 30 g di burro a pezzi
- 1 arancia, gli spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Coda alla vaccinara
3h
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Trippa in umido
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min