Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 20 castagne incise
- 30 g di pane raffermo
- latte q.b. per ammollare
- 1 faraona pulita (1 kg)
- 1 limone a metà
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano (2-3 cm)
- 6 foglie di prezzemolo, lavate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado di carne o vegetale
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di miele
- 30 g di burro a pezzi
- 1 arancia, gli spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla cappuccina
55min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2hod. 10min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Buridda alla ligure
55min
Panettone farcito
6h 45 min
Zuppa di pesce misto
40min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Spongata
25h 35min
Cacciucco
1 Std. 20 Min