
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 332.5 kcal / 1391.2 kJ
- Protein
- 43.8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min