Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla Soutelo
30min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla Veracruz
1h
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min