
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
zucca Kabocha (1500-2000 g )
nebo 1 zucca invernale (1500-2000 g ) - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 280 g di pane raffermo a dadini (1-2 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pangrattato
- 200 g di cipolla rossa a pezzi
- 85 g di carota, pelata e a pezzi
- 85 g di sedano a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 110 g di bieta rossa, tagliata a striscioline
- 110 g di luganega, spellata e a pezzi
- 60 g di mirtilli rossi disidratati
- 60 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2hod.
Spiedini di pollo con salsa allo yogurt e kiwi
1hod. 10min
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55min
Crostata di verdure provenzale
1hod. 20min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Riso Kashmiri
30min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1hod. 10min
Goulash di pollo
2hod. 15min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Piña Colada
15min
Polpettine di pollo alla frutta secca
35min
Risotto con uva e funghi
30min