Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
zucca Kabocha (1500-2000 g )
nebo 1 zucca invernale (1500-2000 g ) - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 280 g di pane raffermo a dadini (1-2 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pangrattato
- 200 g di cipolla rossa a pezzi
- 85 g di carota, pelata e a pezzi
- 85 g di sedano a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 110 g di bieta rossa, tagliata a striscioline
- 110 g di luganega, spellata e a pezzi
- 60 g di mirtilli rossi disidratati
- 60 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Zabaione all'anice
15 Min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2h
Menù: Zuppetta asiatica funghi e curry; souvlaki di pollo e peperoni con riso (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Prosecco alla citronella
1 Std.
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2u. 30min
Sorbetto mango e maracuja
25 min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Granita al cetriolo e Gin
45 min
Pasticcio di manzo e funghi
2u. 20min
Gratin di zucca e castagne
1h 10 min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min