Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri
- 2 dientes de ajo
- 50 g de echalot
- 10 g de cilantro fresco
- 10 g de perejil fresco
- 1 cda de orégano seco
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 30 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- ½ limón amarillo, sólo el jugo
Solomillo y papas
- 1200 g de agua
- 2 ½ cdita de sal fina
- 700 g de papas cambray, cortadas en cuartos
- 2 cda de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 1000 g de solomillo de res, en filetes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2008 kJ / 479 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Ensalada César
10 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Carnitas
50 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Filete a la pimienta
20 min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 Min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h