Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de nuez pecana
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla
- 1000 g de agua
- 1 pizca de curry en polvo
- 2 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de arroz
- 6 rebanadas de tocino frío, en trozos
-
1
cda de salsa Inglesa
nebo 1 cda de salsa de soya - 100 g de bistec de res, en trozos (2 cm)
- 75 g de almendras fileteadas
- 50 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2348.5 kJ / 561.3 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 44.4 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 81.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Papitas negras
55min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 godz.
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Dip de queso italiano
4h 10min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Carnitas de Marlin
40 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 godz.
Caldo de queso
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min