Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, cold, diced (2 cm)
- 50 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 80 g onions, cut in pieces
- 350 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 220 g water
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 dried bay leaf
Sauce
- 25 g unsalted butter, diced
- 25 g plain flour
- 150 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground white pepper, or to taste
- 80 g white asparagus, cooked, sliced (2 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Hollandaise Sauce
15min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Hollandaise Sauce
15min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 Std. 5 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min