Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Romesco Sauce
- 1 red pepper, deseeded and cut in quarters
- 1 tomato, fresh, halved
- ½ red onion, unpeeled
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 50 g blanched almonds
- 50 g olive oil
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- 1 Tbsp sherry
- 1 Tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
Meatballs
-
500
g beef topside, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
nebo 500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes - 250 g chorizo, skin removed and cut in pieces
- ½ red onion, (approx. 100 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 Std. 20 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25h 20min
Béarnaise Sauce
20 min
Guacamole
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Quiche Lorraine
45 Min
Thai Mussels
25 min
Roquefort Sauce
20 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Peppercorn Sauce
30 min