Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
-
150
g de chou cavalier
nebo 150 g de chou kale - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de bacon, coupé en morceaux
- 100 g de bacon fumé, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
-
150
g de saucisse de porc fumée, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
nebo 150 g de saucisse de porc crue, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux - 500 g de blanc de poulet, coupé en morceaux
- 100 g de tomate, coupée en morceaux
- 1 pincée de piment rouge séché (volitelně)
-
1
c. à café de fond de viande maison
nebo 1 cube de bouillon de viande - 550 g de haricots rouges en conserve, cuits et égouttés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1489.9 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Goulasch
50min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 Std. 10 Min
Le chiard aux poutines
1 Std. 35 Min
Estouffat toulousain
2 Std.
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 Min
Axoa d'agneau
55min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 Std. 45 Min
Cassoulet express au chorizo
55min
Longe de porc à la riojana
50min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 Std. 35 Min
Cassoulet mexicain
35min
Irish stew
3 Std. 30 Min