Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
-
150
g de chou cavalier
nebo 150 g de chou kale - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de bacon, coupé en morceaux
- 100 g de bacon fumé, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
-
150
g de saucisse de porc fumée, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
nebo 150 g de saucisse de porc crue, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux - 500 g de blanc de poulet, coupé en morceaux
- 100 g de tomate, coupée en morceaux
- 1 pincée de piment rouge séché (volitelně)
-
1
c. à café de fond de viande maison
nebo 1 cube de bouillon de viande - 550 g de haricots rouges en conserve, cuits et égouttés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1489.9 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Travers de porc à la moutarde
1h 20 min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Japchae
1h 30 min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Colombo de porc
1h 20 min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 Min
Poulet au vin rouge
55 min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min