Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
-
150
g de chou cavalier
nebo 150 g de chou kale - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de bacon, coupé en morceaux
- 100 g de bacon fumé, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
-
150
g de saucisse de porc fumée, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
nebo 150 g de saucisse de porc crue, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux - 500 g de blanc de poulet, coupé en morceaux
- 100 g de tomate, coupée en morceaux
- 1 pincée de piment rouge séché (volitelně)
-
1
c. à café de fond de viande maison
nebo 1 cube de bouillon de viande - 550 g de haricots rouges en conserve, cuits et égouttés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1489.9 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Cassoulet mexicain
35 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1u. 10min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min
Mafé de poulet
1h
Japchae
1 godz. 30 min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Estouffat toulousain
2 godz.
Porc barbecue et épis de maïs
40 Min
Curry de poulet du Mozambique
45 min
Porc vindaloo
2óra 30p
Sauté de veau au chorizo
1h