Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 25.18 g
- Sacharidy
- 6.41 g
- Tuk
- 20.34 g
- Vláknina
- 1.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Colombo de porc
1h 20min
Estouffat toulousain
2 Std.
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 Min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 Min
Axoa d'agneau
55min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Osso-buco
1h 20min