Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 25.18 g
- Sacharidy
- 6.41 g
- Tuk
- 20.34 g
- Vláknina
- 1.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Sauté de veau Marengo
55min
Colombo de porc
1h 20min
Irish stew
3h 30 min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Osso-buco
1h 20min
Veau Marengo
55min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au cidre
1h