Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 75 g de lardons
- 500 g de dinde, en lamelles d'1,5 cm d’épaisseur
- 350 g d'eau
- 200 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- ½ bouquet de menthe fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de pommes de terre nouvelles, en rondelles d'1 cm (non pelées)
- 150 g de petits pois frais, écossés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 Std.
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 min
Boulettes de porc, semoule et carottes vapeur
45 min
Poulet et ratatouille au romarin
40 min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1 Std.
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1 Std.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min