Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g chilli broad bean paste
- 600 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 50 g soy sauce
- 700 g tomatoes, quartered
- 100 g red wine
- 330 g lager
- 2 spring onions, sliced (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6.2 g
Alternativní recepty
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 Std.
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Fish Stew
45 min
Peking Chicken
45 min
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Beef Bourguignon
1h 30min