Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 Stängel Petersilie, abgezupft, Stängel beiseite gelegt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 120 g Knollensellerie, in Stücken
- 120 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 260 g), abgetropft
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 250 g grüne Bohnen, TK, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 12.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Bohneneintopf
40 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Grüne Minestrone
30 min
Bohneneintopf
1h
Wirsingsuppe
35 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Bohneneintopf mit Feta
45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min