
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbiseintopf
- 50 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 600 g Hokkaido-Kürbis geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL gelbe Currypaste
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 750 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 250 g Erbsen, TK aufgetaut
- 100 g Cherry-Tomaten halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 165 kcal / 691 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1hod. 10min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Gemüseauflauf mit Quark
1hod. 30min
Kürbiseintopf
1hod. 30min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1hod. 20min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min
Kürbis-Chili
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min