Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 3 EL Öl
- 150 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
- 250 g Sellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- Salz zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 Std. 10 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 Std. 10 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Wirsingsuppe
35 Min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45 Min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min