Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 400 g Stielmus, große, ledrige Blätter entfernt (siehe Tipp), in Stücken (2 cm)
- 200 g Kabanossi, in Scheiben (1 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Pfeffer
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 Min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Steckrübenpüree
45 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 Min
Stielmus-Untereinander
50 Min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 Std. 10 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 Std. 40 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h