Kompatibilní verze
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Choux
- 300 gramů vody
- 160 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů krupicového cukru
- 240 gramů hladké mouky
- 350 gramů vajec (přibližně 6 středně velkých vajec)
Pomerančový puding
- 140 gramů krupicového cukru
- 2 polévkové lžíce pomerančové kůry (přibližně ze 2 pomerančů)
- 1000 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů kukuřičného škrobu
- 4 vejce
- 4 žloutky
- 2 čajové lžičky přírodního vanilkového extraktu
Hořká čokoláda
- 500 gramů hořké čokolády, na kousky
Sestavení
- 50 gramů moučkového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 7574.8 kJ / 1810.4 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 115.1 g
- Nasycený tuk
- 43.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1461.1 mg
Alternativní recepty
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1h 30min
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
Žádné hodnocení
Karamelové brownies
1h 20 phút
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 godz.
Omáčka puttanesca
45 Min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Škrobové čokoládové palačinky (bez lepku)
35 Min
Mátová zmrzlina s čokoládou
10 Std. 25 Min
Marocká kuřecí stehna
1小时 40 分钟
Bazalkové pesto
10 min
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10 min